top of page

Over mij..

Met een mooie carrière van meer dan 30 jaar, werk ik sinds 2020 wederom vanuit mijn eigen organisatie. Hier zet ik mijn opgebouwde kennis en kunde in voor mijn passie in het initiëren en uitvoeren van strategische verander programma’s.

 

Daarnaast ontwikkel ik nieuwe Go-To-Market concepten, en specifieke initiatieven voor diverse relaties om de sales- en business development te maximaliseren.

Het is mijn ambitie om verder te werken aan daar waar ik goed in ben: teams inspireren, aansturen en coachen naar succes. 

 

Ik heb een jarenlange ervaring in senior management posities bij gerenommeerde (internationale) bedrijven, met name in het succesvol (remote) managen, adviseren en coachen van sales teams en partner kanalen.

 

Ik ben een meertalige resultaat gerichte manager, sterk in het motiveren en coachen van mensen, met focus op zakelijke en persoonlijke groei. Ik wordt geïnspireerd door verandering. Mijn motto is: Doing It Right and Getting It Done. Mijn kracht ligt in het toepassen van kennis en innovatie, en het uitrollen van eerdere successen.

 

Het is mijn ambitie om meer uit mensen te halen door mijn opgebouwde kennis en kunde over te dragen. Hierdoor leren teams efficiënter en succesvoller te werken wat binnen alle geledingen van de onderneming een zichtbare toegevoegde waarde zal opleveren.

Als ondernemer ben ik gewend om met resultaatverplichtingen te werken, zowel in omzet als ook op kosten niveau. Dat spreekt mij aan in mijn ambitie om meer uit mijzelf - en de mensen waar mee ik werk - te halen. Duidelijk communiceren, verantwoordelijkheden stellen, en coaching-on-the-job zijn hierbij voor mij essentieel.

Competenties

•PLANNEN EN ORGANISEREN

•ONDERNEMERSCHAP

•BESLUITVAARDIGHEID

•PROBLEEMANALYSE

•DOORZETTINGSVERMOGEN

Professionele Vaardigheden

  • COMMERCIËLE CREATIVITEIT: Ik ben goed instaat om nieuwe mogelijkheden creatief voor ogen te zien, en hieruit een nieuwe toekomst te destilleren. Juist op het gebied van commerciële kansen ben ik hierbij op mijn sterkst.
     

  • LEIDINGGEVEN: Ik geef graag sturing aan anderen. Ik ben niet de doorsnee op consensus gerichte leidinggevende, maar  iemand die sterk medewerkers aanstuurt vanuit de noodzaak van de business. 3 van de 4 mensen uit mijn omgeving duiden spontaan aan mij als een goede leidinggevende zien.
     

  • RESULTAATGERICHT: Dit speelt bij mij een grote rol, waarmee de competentie Plannen en Organiseren verbonden is. Op basis van gewenste resultaten wil ik graag duidelijke afspraken maken en werk concreet ordenen. Ik bewaak ook voortgang door vooral erg alert te reageren.

Bel me

06 51 133 531

Email 

Follow

  • LinkedIn
Harald_edited.png
bottom of page