top of page

Model

COP Flow_edited.png

Mijn
visie

Ik geloof in een integrale aanpak van de 6 kerncompetenties van een bedrijf, waarbij we gaan werken aan de ontwikkeling van de medewerkers en de professionalisering van de organisatie. Hierbij (h)erkennen we een bovenstoom (top of the iceberg) en een onderstroom.

Ik start mijn interim management activiteit altijd met een commerciële quickscan waarna we  gaan kijken naar:

  1. De commerciële rolling strategieën (externe gerichtheid: visie, ambitie, waarden, innovatie, etc.)

  2. De (nieuwe en samenwerkende) efficiënte organisatie structuren die de rolling strategieën omarmen ( begrijp de toekomst visie en handel ernaar, maar ook een klant gedreven waarde creatie met-en-door medewerkers faciliteren)

  3. De bedrijfscultuur (omarm medewerker- en klant tevredenheid: een juiste bedrijfscultuur trekt en bind de juiste medewerkers die daardoor geïnspireerd en gemotiveerd worden. De gezamenlijk vastgestelde waarden vertalen naar het gewenste wendbare gedrag op de werkvloer én bij klanten moet een doel op zich zijn: voorbeeld gedrag van leiding én juiste mensen aan trekken, onjuiste afstoten) 

  4. De toepasbare kennis en kunde (Corporate story (pitch , punch line) als basis die eerlijk, geloofwaardig en betekenisvol moet zijn. Voor een Trusted Advisor uitstraling en optreden als Thought Leader is diepgaande kennis, best practices en charisma nodig)  

  5. De analyses, optimale processen en systemen (status quo en (financiële) slagkracht voor de toekomst)

  6.  De slagkracht: de juiste persoon op de juiste plek zoeken én te zetten… 

Met deze integrale aanpak slaan we een brug tussen de huidige en gewenste situatie en kunnen we gaan werken aan commerciële groei, alleen daar waar de behoefte is.

Bridge_edited.png

Laten we  gaan samenwerken aan uw
commerciële groei

zeeman MAC
Harald Zeeman
Parallelweg 92, 
6874 BH Wolfheze
info@zeemanMAC.com 

Tel: 06-51 133 531

Kamer van Koophandel: 808 83 389

BTW nummer:  NL 003 502 079 B57​

Dank voor het insturen
bottom of page