top of page
Mensen (2).png

Mensen

Gemotiveerde Medewerkers en Partners

Bij de kerncompetentie mensen denken we aan commerciële capaciteit .

Heb ik wel de juiste mensen op de juiste plek zitten?  Heb ik wel voldoende of teveel mensen? Heb ik voldoende  en geschikte partners? 

 

Via Interim Management en door middel van een performance matrix ( 4- 6 of 9 box modellen ) kunnen we gaan vaststellen wie de high performers zijn binnen de organisatie, en wie niet. 

 

We hebben in de fase commerciële bedrijfscultuur gezien dat we bij het meten van de medewerkers ook gekeken hebben naar hun performance. Een handig model om te meten wat het resultaat van een medewerkers is ten opzichten van de gestelde doelen, is het 9 box performance grid.


In deze fase kijken we ook samen naar wie er eventueel uit-gefaseerd moet worden, wie er getraind of gecoacht moet worden, waar we van kunnen leren en/of waar krachten moeten worden aangevuld.

Je zou hierbij ook kunnen denken aan de inhuur van interim personeel om een tijdelijke verandering door te voeren of een tijdelijke drukte op te vangen.

 

Anderszins kunnen we gaan kijken of we een Talent Recruitment Programma (TRP) kunnen opzetten om nieuwe instroom mogelijk te maken. Het hebben van een Talent Ontwikkeling Programma (TOP) en/of een Continue Inspirerend Leren Programma (CILP)  is hiervoor echter een must.

Wilt u ook gaan werken
aan deze kerncompetentie?

Neem dan contact met mij op: 

bottom of page